Tänka sig att en dag få ett brev på posten som va varken reklam eller räkningar. Minns ni känslan man hade som barn när ens brevvän svarade ett på ert förra brev. Knagglig ostadig svenska med små spretande kråkfötter men ändå var det nästan det bästa som hände på hela dagen (förutom lunch). 
Igår kväll satte jag mig vid skrivbordet, letade reda på mitt dammiga brevpapper och började skriva, inte bara för att de va imponerande nog utan jag trökade även igenom på skrivstil. Det måste nog ha varit åratal sedan jag gjorde detta. Snett och ojämnt blev de men ett helt okej brev till min kära farfar började ta sin form.. 

För övrigt sitter jag samtidigt och ser på the Tudors där en av karaktärerna sa något som fastnade som lim på fingrarna. 
"Om lejonet känner till sin egen styrka, kan ingen mann i världen kan kontrollera den." 
Jag är minsann ett lejon, medveten om min styrka, iallafall otroliga svaghet.. Frukost!! 
Är säkert som så att det är flera av oss där ute som skulle kunna gå total berserk om man inte fick frukost ELLER gud förbjuder, frukosten är slut eller om de är tomt för ost? 
Det är där mitt lejon kommer fram, dundrande, nästan eldsprutande.. Jag borde kanske ha varit en drake trots mina ynka 160 cm.. 

Vad är ett must för att er frukost ska vara komplett? 
Och hade inte världen varit bra otrevlig och det inte fanns brev? 
Gott folk fram med pennorna nu...

lyckokatt.blogg.se

jag och en utflyttat kompis har börjat skriva brev till varandra! nog för att vi smsar och pratar också - men det är verkligen något speciellt med att få en handskrivet brev :)

Svar: jag tycker ju det också, blir mer personligt med en egen handskrift och att någon faktiskt har satt sig ner och skrivit ett brev för hand :D I löv it
Emelie Jonasson

Släpp taget. följ flödet

Gud vad länge sen jag skrev brev.. Hade mycket brevkompisar för jättelänge sen!

Frida G Svensson

tycker frukost är så tråkigt. försöker liva upp det med overnight oats nu iallafall. mitt enda måste är kaffe! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress