Lever jag, jag hoppas ju på det positiva svaret: ja. I denna fråga. Jag kan erkänna för er och speciellt för mig själv att jag har varit otroligt frånvarande här dem senaste dagarna och för detta ber jag hemskt mycket och ursäkt. (Speciellt förlåt Emelie)

Jag har mitt nya jobb att tacka för att jag hållit mig så sysselsatt. Detta på både gott och ont med speciellt det goda.
Det gäller ju att hålla sig positiv tycker jag. Man kan ju inte klaga på ett fast jobb. Det är ju mer en vardags lyx i dagens samhälle tycker jag. Lite oroväckande dock att det är på detta viset. Vi borde alla ha rätt på 100% jobb. Amen.

Men ibland är det som gammelsmurfen säger " för mycket av det goda ÄR för mycket av det goda". För det är ju faktiskt så att ibland kanske man jobbar lite men än man borde. Man står på som en liten myra och dagen före fri-dagen så är man så trött att det ända som håller en vaken är mängder med socker och koffein. (Tyvärr också taurin för den flesta power power safter innehåller oftast det ämnet)

Men ja, som kanske genomskådat ovan så är jag Joppe. Om ni kanske minns från barndomen så va väll han en typ nalle som heltiden hamnade i knipan. Jag är ej i någon knipa. Bara lite magknip.
2 timmar kvar till en ledig dag. WOHO
Alla fingrarna är intakta så håller hårt i dem fetaste och hoppas på att allt förblir som det är.

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Det är viktigt att vara positiv :)

Svar: Håller helt med dig :) det hjälper på.
Emelie Jonasson

Linnea Aurora

Ahh, det som var bra med Joppe var att han alltid kom ur sin knipa (/magknipa) till slut!!

Svar: Han var en riktigt hjälte tycker jag. Att stå ut med så mycket otur och ändå bara köra på.
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress