7 september 2016

Frostmorgon

realitet

Är det jag som är för kortad för att fatta att sommaren ej är över eller är det alla andra som är för envisa för att släppa taget?

Hej september och frost täckta bilar. Idag bjöd du på en otvivelaktigt kall morgon tycker jag. Huttrade redan när jag klev ur sängen och bävade efter att inte behöva sätta ner fötterna på marken. Det är inte speciellt kul att vakna då, eller vad tycker du kära september?

Mötet en grå vägg när jag kliver ut i verkligheten och till min förvirring upptäcker jag att lokalbefolkningen struttar runt i sommarklänningar och jeansjackor. Själv slet jag ner min stickade tröja från hyllan i garderoben och satte sedan kronan på verken med en ull-kappa. Jag kan ju iallafall trösta mig med att jag INTE fryser mer än dem. För jag är ordentligt påpälsad. Tack mamma för att du lärt mig klä på mig.

Så september, vad bjuder du mer på? När börjar löven ändra färg? Hur långt är det egentligen till julafton? Får man äta godis på onsdagar?

Linnea Aurora

Gjorde exakt samma sak som du igår......... kläd-vis alltså mhhh. Ha föreresten så kom mina ögon ner till sista stycket snabbt innan jag läst texten innan och jag läste ordet "löven" som "löfven" och tänkte: "wow, måste också börja stava löven så" dock kom jag också och tänka på Stefan med samma namn men han är temporär i hjärnbanken!!!!

Svar: Förvirringen är en rar liten ting som bör hållas inlåst vid vissa omständigheter. Löven där emot bör för all framtid få flyga fritt. Kläderna på och huvudet, mjaa de bör också bara online. Till tider.
Emelie Jonasson

Bambi

Efter mycket om och men så skulle jag kunna acceptera frosten och höstigheterna OM det åtminstone är samma tempratur en hel dag. Det är måttligt irriterande att frysa satan när man ska till jobbet och dö av värmeslag när jag ska hem.

Svar: Jag håller helt med dig. Ska man ha pälsjackan eller bikini ? Dagens stora fråga.
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress