När blogg-idolen LinneaAurora kommer med frågor till folket tycker jag nästan att det är en latmaskhet om man inte tar sig en minut eller två.
Detta med latmaskhet har tyvärr inte jag så mycket att komma med själv, för att säga de sån så är jag faktiskt lite generad över hur dålig bloggerska jag har varit den senare perioden.
Dags att smäcka sig lite på fingrarna och ta sig den där minuten.

På vilken plats i er personliga frukt-tabell skulle ni ranka persikan?
Persikan är inte längre en frukt man har lov att sätta tänderna i. Inte efter Roald Dahls bok om "jätte persikan". Persikor borde vara fridlysta tillflykts orter för ledsna och ensamma barn i dagens samhälle. Persikan får en 0 i fruktskalan och en 42 i levnads-skalan. (svaret på livet, universum och alltihop)

Vilket språk önskar du att du kunde tala flytande?
Jag önskar jag kunde alla språk. För kan man det ena så kommer det en Nisse som pratar ett annat. Men om det nu är enbart ett språk man kan välja så får det bli spansk eller mexikanskt. Då kan man skrämma förnuftet ur taco-killarna på hörnet genom att beställa mat på deras egna språk.

Vilken var den första filmen du såg på bio?
Ska jag vara helt ärligt mer er tror jag faktiskt att det var den tecknade långfilmen med Pippi. Den största förebilden genom tiderna "kan själv".

När var den senaste gången du drack ett glas vatten med en upplöst brustablett i?
För ett år sen tror jag nog minsann att det är. Jag var otroligt sugen på läskeblask och orkade inte gå till affären. Men för en macgyver-fantom så funkade det lika bra med en C-vitamin tablett.

Vad har du för vy just nu?
(Se bild)

Sämsta aktiviteten på skolidrotten?
Fri-idrott. Mer mardröms liknande idrott tror jag inte att det finns om man heter Emelie och är 1.60 lång och ungefär lika snabb och vid som en tegelsten.

Favoritbok som barn?
Enligt min älskade mor så var det en bok och "Kalle anka och knattarna på landet". Minns sist jag var hemma och hittade en gammal trasig och tejpad bok i hyllan. Och mamma ler när hon ser den. Efter det hör jag bara hur hon börjar citera ordagrant ur boken i det jag öppnar första sidan.
Tydligen så var detta en favorit i repris varje kväll när jag va liten.
Stackars mamma, denna boken kommer förfölja henne resten av livet.

Bästa Hubba Bubba-smaken?
ORIGINAL punkt.

Senaste boken du gav upp på?
Det måste nog tyvärr ha varit den där sista Millenium boken som jag kämpade med så länge. För till sist så valde jag att bara lyssna färdigt på den på bookbeat istället. Jag ville faktiskt inte ta på boken där ett tag. Usch för en förskräcklig författare.

Vilken tangent ligger ditt högra långfinger på just nu?
Detta kan jag tyvärr inte svara på då detta är mobil-skrivet. Men högra tummen låg fint över mellanslaget. Precis där jag vill ha den.

Hur många gånger per år, genomsnittligen, använder du en hålslagare? 
När jag va liten hare jag en hålslagare i form av ett hjärta min mor köpte till mig på en pysselaffär. Den hade jag tydligen med mig lite överallt och lämnade små pappers hjärta som ett brödspår efter mig. Men nu till dags så tror jag tyvärr att jag inte använder mig så mycket av sånt längre. När teknologin kom så försvann pappret. Deprimerande.

Linnea Aurora

JA! Sjujäkla bra svar detta. "Kalle Anka och knattarna på landet", vill typ kolla in boken nu bara för att själv SE hur tilltalande den var!!

Svar: Den sätter sig i benmärgen och håller sig fat omedvetet. Levnadstilen.
Emelie Jonasson

Annsofie

Åh, jätte finbild :)

Svar: Tusen tack :D
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress