Eller vad är egentligen namnet på känslan när man har druckit alldeles för mycket bubbelvatten?

Varför sover man också bättre utan strumpor?

Och hur kommer det sig att man aldrig är lika trött när man lagt sig i sängen som man är sittandes i soffan?

Många kanske skulle kalla de för illamående eller rap-varning. Men för mig kittlar det bara lite skojigt precis när bubblorna simmar runt och har sitt egna lilla party i magen. Den mer intelligenta svaret på frågan kan jag tyvärr inte hitta och för ärlighetens namn så vill jag inte ha en logisk förklaring på nått som känns så roligt.
Det skulle vara lika eländigt som den dagen tomten slutade komma till julklapps öppningen och pappa istället satt där. Något är fel.

Jag personligen tycker ju allra bäst om att sova antingen utan strumpor helt eller med extra raggsockor på. Så 2 par eller nada. Kanske för att mina fossingar har klaustrofobi ena dagen och tendens till frostskador den andra. Dessutom tycker jag det killar så skönt under tårna mot det lena lakanet.

Jag satt för bara en kort stund sen i soffan och glodde på ett deckar avsnitt på tv:n. Tänderna var borstade och pyjamasen satt på. Tröttheten kom smygande och det var regelrätt bara för mig att gå rakt in i säng och hoppar ner under de fluffiga täcket tillsammans med alla mina kuddar och somna. Trodde jag. Men den korta promenaden gjorde mig klarvaken. Och nu ligger jag här och vurderar starkt på att gå tillbaka till min deckare och kanske bara somna i soffan. För detta här går inte.

Är det någon vänlig själ där ute som har ett annat svar på mina nattproblem?

Zyllah

Jag sover också bättre utan strumpor, eller jag sover bättre ju mindre kläder jag har på mig. För mig beror det på att jag blir för varm med mycket kläder, speciellt på sommaren. Jag föredrar när det är lite för kallt så att man kan gosa in sig med täcke och filt om man fryser.

Svar: Låter precis som mig. Fasta jag ogillar verkligen kyla. Fryser nästan heltiden.
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress