Jag tänkte att jag kanske kunde ha tatt mig en liten tömning såhär på kväll-kvisten.
Jag har ju hittat den bästa ställingen i soffan och precis som Sheldon har jag det perfekta avstlåndet till fönstret så det blåser svalt men inte blir för kallt, jag har full uppsyn över lägenheten och avståndet från mig till bordet där den ny-mixade smoothin står är perfekt. Dessutom har jag inte direkt hittat någon ny serie att glo på så varför inte bara få tömt huvudet lite innan jag hoppar i säng? 
 
I det jag sitter helt inne i klickandet av tagnenterna så kommer jag helt bort, allt annat som händer runt omkring mig det försvinner (det blir dessutom felstavat som in i hundan så detta måste gås över mer en 1 gång innan jag vågar trycka på publicera).
 
Men det är just det där klickandet ljudet som jag kommer att tänka på medans jag sitter här. Jag borde banne mig bli journalist eller liknanade, kanske författare. Det verkar ju även vara ett ganska så populärt yrke idag.
Att få sitta och trycka på klickande knappar en hel dag och berätta som sina historier hade nog var lugnande för kroppen tror jag. Kanske blitt lite för mycket kaffedrickande till tider med det är smällar man får ta. (om det är mängden av koffein i kroppen som är nackdelen med att sitta och ösa ur sig på ett blankt words ark så har man det inte så illa tycker jag)
 
Det som dock kan vara klurigare för mig är nog dem där extra kurserna i svenska språket jag måste ta. Jag har ju på sätt och vis alltid haft det lite svårt med hur det ska se ut och stavas. Jag kanske bara skulle skriva mitt egna lexikon först innan jag ger ut min egna bok så får folk säga de dem vill. Det borde ju vara lika okej som att många författare skickar iväg kartor över landskapet där det händer saker. 
 
Kommer jag på avvägar nu eller handlar det fortfarande om klickande? Men det är ändå ett lugnande ljud för mig, det finns ju en hög med andra ljud som också lugnar själen. Som sommarkvitter eller det fräsande ljudet av pannkakor på morgonen. Varför inte ploppandet av en coca cola kapsyl en varm dag. 
Vart ljud har sin plats och sin tid, eller vad tror ni? 
 
 
 
 
 
 
 
Alice Lindström

sv: det finns ett inlägg om det bland mina "blogg/design/foto tips" :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress