Du ser ganska mycket, nytt bara man vågar gå den där andra vägen man aldrig gått förr.
Jag virrade runt ett tag inne i sentrum, efter någon timme lyckades jag lokalisera mitt jobb i horisonten (som för övrigt är det högsta bygget i Oslo) så då var det bara att sikta emot det och fortsätta vingla runt och se på saker.

Jag måste ju tyvärr erkänna att den super mysiga lilla asiat affären faktiskt luktade hundmat.. Vad nu de beror på ska vi inte gå närmare in på. För den fördomsfulla sidan i mitt inre bör inte störas om den sover.
Men det fanns ju fantastiskt mycket mer än jag trodde. Så idag till min glädje ska jag laga glutenfria vårrullar.

Apropå att inte vara fördomsfull så blev jag skamligt sugen på nudlar inne i den pyttelilla trånga affären med nudlar staplade från golv till tak.. Hmm undrar vad det beror på.

Senare, REA PÅ REA på indiska. Om man tänker ekonomiskt här blir ju avdragspriset bara högre ju mer man handlar. Så shoppar du mer så sparar du mer. Ka-ching eller nått. Ut kom jag iallafall med en påse proppad med kläder OCH en turkos spargris-bil. Eller en liten taxi brumm? Jag vet inte helt vad den klassas som.

Jag fick mig en liten funderare påväg hem också.
Jag funderar på hur många människor vi stöter på under vår livstid som försöker ändra på oss..
Sen vi vuxen ålder så ska vi försöka hitta oss själva.
Det va nämligen en liten tjej som så gärna ville gå in på indiska när jag skulle gå där ifrån. Den diskussionen satte sig ganska hårt

Barn: mamma jag vill gå in.
Mamman: nej det vill du inte.
Barn: jo men mamma jag tyckte den va fin.
Mamman: nej det gjorde du inte alls kom nu.

Okej med en bra uppfostran å så. Men om man har en annan åsikt än sin mor vad gällande kläder så borde ju det vara okej tycker jag..
Vad tycker ni?

Lovisa (wildisland)

Jag brukar också tänka att jag "sparar" pengar om jag handlar mer på rean...

Ang barnuppfostran: sjukt att mamman försökte ändra barnets åsikt! Det är en sak om de inte har tid att gå in, men att försöka förklara för barnet vad hen ska gilla är GALET!

Svar: Jag kände mig faktiskt lagom irriterad över den där mamman och samtidigt tacksam för att jag fått tycka som jag själv vill. Jag menar allt ser ju ut som halv12 men jag har iallafall valt det själv :)
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress