/ kuriosa /

Så kreativ att det rinner över.

 
 
Ibland så är jag så kreativ att det svämmar över och istället för tusen idéer, bilder, drömmar och fantasier så sitter jag här med hjärnsläpp och psykisk dyslexi.
 
Men samtidigt så känns det så otroligt befriande och magiskt underbart att jag inte behöver komma ihåg allt. Saker kommer och försvinner lika snabbt och, det gör inget. Det är inte som alla författare som drar fram pennan och en pappersbit så fort en lite idé eller vindpust av fantasi kommer smygande.
Så länge som dagen var bra och livet känns sådär pirrigt som det ska göra så vad spelar det för roll om man minns alla tankar eller inte? Huvudsaken är väll att man minns vem man är och vart man bor. Tihi..
 
Apropå minnen och att minnas.
Visst är det underligt det där med att du minns att du borde ha kommit ihåg. Men att du inte kommer ihåg vad du borde minnas?? #mindrape
 
Jag minns att det va nått viktigt jag borde ha kommit ihåg att ta ut eller ta in igår på jobbet. Men jag kommer inte ihåg att jag minns hur det va att måla om mitt rum i Sverige när jag va 14 år för än jag känner lukten av målarfärg. Minnen, och deja vú.. Dem två som går hand i hand. En liten lukt eller en liten känsla som triggar igång en sån stor grej i huvudet..