/ Oslo / photografering / realitet /

Rex den självgående.

 
 
Botanisk Hage..
 
 
En av dem blomsterlika, praradisplatserna i Oslo. Här struttade jag runt med kameran i högsta hugg och en älskande andra hälft efter. På vissa plaster va gräset så grönt och träden så tätbevuxtna att jag nästan kände det som om jag var i en jurassik park film. Bara väntade mig en Rex runt hörnet vilken sekund som helst.
För visso så heter den självgående gräsklipparen till en vän av min kära Rex, så på sätt och vis såg jag en dinosaurie idag, för det fanns gott om självgående klippare där inne. Parken i sig var "reklamstolpe" för dem självgående klipparnas framtid. 
 
Det är ganska mysigt med surrande små klippare som smyger runt och äter gräs, då är man aldrig helt ensam.
 
MEN vad som inte är mysigt och som min älskade kommer att få höra en låång tid framöver är när man vaknar av sjock och förtvivilan över att det första man ser på morgonen är en geting som prompt ska upp i näsan på mig när jag sover. Jag är totalt livrädd för flygare i radig pyjamas ( och krokodiler men det är en annan saga). Min andra kaka lovade att han bara skulle ha fönstret öppe litegrann igår för att det skulle vara lättare att somna senare om han fick vädra ur lite. Pfft..
Den stod på vid gavel och jag var som lörsdags godis för den där smygaren på morgonen. Att tänka sig lite sovmorgon för att man har semester är väll totalt förbjudet i vissas ögon. Ajabaja inte sova..
 
Hur skulle du själv ha reagerat vid en sådan situation? 
 
Det finns självklart flera bilder från trädgården men jag tänkte börja med den här sagan först så får dem andra bilderna komma senare ..  
 
#oslove
#1 / / Amanda:

Tack snälla! De är faktiskt vardag för dom som jag fotade, fotade dom bara nån timma från deras stuga som dom har där samt att dom bor i norge *_*

Svar: Jo min mamma har ett hus här i Norge :D på landet .. helt magiskt.
Emelie Jonasson