Medans det bara öser ner och smattrar regnskogsaktigt mot fönstrerna. Åskan dundrar runt husen och mullrar nått aggressivt. Så har jag lagt mig i sängen med huvudet ut mot världen bara för att lyssna. Jag är väldigt glad över det här ovädret. Har haft en extrem åskväders-huvudvärk dem senaste dagarna. Ska bli skönt om det äntligen släpper lite. Huvudet känns bara helt tomt och tungt just nu.

Kanske därför jag inte heller jag varit så aktiv här dem senaste dagarna. Jag har kladdat en massa och funderat på massa fina saker jag ska skriva om. Men jag kommer liksom bara halvvägs sen orkar jag inte mer för de känns som ögonen ska ploppa ut.

Apropå åska så har norrmännen ett väldigt fint ord för de nämligen "torden". Som guden Tor, han med hammaren. Så här i Norge är det Tor som flyger runt och spelar bananas och gör en massa oväder när det åskar. Det låter dessutom som att dundret närmare sig väldigt just nu så om jag tittar noga så kanske jag ser honom. (Det hade ju varit väldigt häftigt om en man med hammare och skägg flög förbi fönstret)(skepp å hoj)

N

Är strålar solen!

julia johansson

Älskar åska och regn! :)

Svar: :D jo det är underbart att lyssna på
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress