Vad ska man ta sig till när man inte är trött på kvällen för att man råkade sova 2 timmar på eftermiddagen efter jobbet? Ja, säg det. jag tog på mig paltorna och dammade av kameran. Tro det eller ej med en timmer foto-promenad i sommar-kvälls ljuset och en kopp youghurt hjälper ganska bra på att reducera energin. 
 
Det hade precis regnat ute och luften var full av knott och frisk fukt. Precis som en sommardröm börjar, när man vaknar i gräset på morgonen under en filt med fina minnen och den älskade vid sin sida. Lite ruffsig och håret och sådär fnittrigt lycklig som man bara kan bli en såndan morgon. 
 
Jag hade som planer på att ta en massa härliga kort på kväll solen när jag gick ut, men storstadslivet vill inte alltid tillåta det, vart ska man gå för att få det perfekta kortet utan att göra intrång på någons trädgård eller av misstag ta kort på någons bil? Hmm.. 
Jag har en plats som passar perfekt för sånt, men för att ta sig dit ska man åka buss och dum som jag är glömde jag busskortet hemma.. Men jag hittade en ganska trevlig lite vattenpöl istället. 
 
 
Och lyckades ta en smygbild mellan två hus i en uppförbacke påvägen hem. Ganska nöjd med den, men eftersom jag vet vilken utsikt som väntar hemma hos mamma om en vecka så är detta bara en liten plätta. 
Linnea Aurora

Alltså det här låter som det bästa någonsin!!

Svar: :D tuusen tack kära dig.
Emelie Jonasson

Sandra

Det blev ju jättefina bilder!!

Svar: tusen tack :D
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress