/ photografering / realitet /

Skoningslös karma

 
Ja då sitter vi här igen dagen efter dagen efter dagen. Bara ett år sen sist jag satt såhär nerdomnad i soffan med alldeles för mycket mat i både magen och kylskåpet. Lukten av jul-löken sprider sig också enormt såhär lagom till nyårsafton som soon will be here.. 
 
Tyvärr så måste jag också erkänna att jul-skräcken har inträffat i hemmet. Den hänsynslösa vinter-kräksjukan har uppenbarat sig. Så det är inte bara på grund av för mycket mat och godis som vi ligger i en hög utan också för dessa skonsingslösa bakteriers fel. Det kan man kalla dålig karma. Eller så har jag väll varit så stygg i år att det inte hjälpen med att hinta på klapparna. (nej jag fick inga dåliga klappar i år, jag är super nöjd). 
 
Så du ligger jag med datorn placerad inom en "skottsäker" area och norsk barnfilm som surrar lugnt i bakgrunden. Jag kan ju säga att det har varit bättre med samtidigt har jag haft det värre. Men är det verkligen så man tänker när man inte mår helt bra? -jag har haft det värre- nej tror inte de.. 
 
Och nu mummlar jag också, kommer inte så mycket mer vättigt ur mig på en stund nu. Så kanske skulle tatt med en blunder, har införskaffat mig en  mat och sovklockan såhär i nödenstimme.. 
 
Sov gott och på återseende gott folk, blås inte bort inatt när tant U kommer på besök. 
#1 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Usch hatar vinterkräksjukan :/

#2 / / Linnea Aurora:

Fasar denna jul-skräck något så SJUKT!