/ realitet /

Rubriken

Trots mitt plötsliga försvinnande har jag ändå lyckats fånga några trofasta läsare som trots min brist på bloggande ändå håller sig kvar och regelbundet ploppar upp min blogg för att tyvärr se samma inlägg som alltid.

Detta är till er ❤️ och en stor puss.

Inte för att jag har någon ordentlig ursäkt eller anledning att hoppa över att sätta mig 20 minuter framför datorn och snusa runt lite så vill jag kort och gott bara säga förlåt. Förlåt!

Nu är det snart jul förresten. Hur känns de?
Jag blev precis färdig med alla julklappar och nu sitter jag bara med det sista projektet kvar, nämligen inslagningen av alla gåvor jag har införskaffat.
Vissa säker att det är mysigt och trevligt. Ta er i brasan säger jag!

Sjuhundans massa packar och tejp överallt. Pappersnuttar och för korta present snören. Och ändå ska jag varje år envisas med att slå in alla klapparna själv så alla blir lika "fina". Jag är inte så mycket för olika papper eller leksaksaffärernas hemska julmotiv. Jag kör stenhårt på brunt papper med röda snören. Och för det blir jag nu bestraffad. Och för att inte nämna det viktigaste har jag i år slagit rekord på den ekonomiska fronten genom att flyga över budjeten så rejält att jag nog blir sittandes att äta havregrynsgröt resten av året och säkert stora delar av januari också.

Då får jag bara hoppas på att jag varit så snäll i år att jag får några fina presenter tillbaka. Dem som säger att julen är fin utan klappar kan inte ha haft en trevlig julafton. *IRONI* (bäst att påpeka detta så man inte får en ilsken kommentar)

Men jag gillar presenter. Mest för spänningen och stämningen. Dessutom kan man ju få nått förnuftigt också och de är jag alltid tacksam för. Som Dumbledore är jag också väldigt glad i stickade sockor, så om någon vill imponera så är det bara att ta fram pinnarna och börja sticka. Dagen till ära har jag till och med på mig ett par från mor i chock-rosa. Nästan självlysande. Tårna har aldrig mått bättre.
Detta va dagens/veckans/månadens (who knows) update. Jag kommer tillbaka.

#1 / / Linnea Aurora:

JA! Du är tillbaka!!!

Fast....... det är ju mysigt att slå in presenter....... förlåt </333

Svar: Emelie is back, men med lite mellanrum från och till :D
Presenter is the shit!! Så länge det handlar om att riva upp pappret ;)
Emelie Jonasson