Snickers i handen och colan fastkilad mellan benen.. 
Så kan de se ut om du ser mig på tunnelbanan efter en stressig dag på jobb. Det gäller ju att stabilisera kaloriintaget, man vill ju inte blir för smal liksom. Om dagen har spenderats springande utan mat behövs det lite socker såhär på kvälls kvisten. 

Ja det är för övrigt så jag ser ut nu på tunnelbanan, men med telefonen i högsta hugg i ett febrilt försök att dokumentera mina ovanor. Dessutom verkar inte snickers och Cola vara så populärt bland mina medpassagerare.. För här är det normalt kanske mer populärt att vara för smal.. Kan nästan garantera att jag fått en applåd om jag knaskade morötter istället.. Hejåhå...  

Men idag får dem bara glo, kanske skulle smaska lite extra bara för att demonstrera vad det är dem går miste om här i livet. 

Idag har jag iallafall stått på darriga ben och presenterat kvällens meny för 300 gäster med mikrofon i handen. Det första som slog mig när jag nervöst försökte få gästernas uppmärksamhet va ju inte de att gylfen kanske va öppen eller att jag hade nått mellan tänderna utan faktiskt hur skojjig man låter utifrån.. 
När jag va liten brukade jag alltid leka radio och spela in mig själv på min kassenbandspelare. Men jag lyssnade aldrig på mig för jag lät så dum.. Men idag gott folk.. 
I AM AMAZING.. Det lät så bra att jag faktiskt vurderar att bli sångare eller kanske radioinist.. 

Huvaligen.. Bara 20 minuter kvar sen blir de la mikro soppa som den kocken jag är om inte godisbiten mättar mig helt å hållet. 
Jordnötssieten ska jag isåfall kalla detta.. 

Pauline Hurtig

vad roligt att leka radio hihi :D

Svar: Ja de e stört skoj :D
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress