/ ponering /

Strävan efter kreativiteten.

 
 
 
Det gick inte att bara hålla sig i soffan under filten tillsammans med Harry idag. Jag försökte länge och kände hur tålamodet sjönk som en sten. Helt plötsligt steg solen upp över horisonten sådär dramatiskt som den alltid gör på film.  Men en otroligt stark orkester och manskör som står i bakgrunden och hälsar världen och den nya dagen välkommen. (magiskt) 
 
 
Jag kände efter en stund att min kreativitet hade nått botten, men efter en promenad med min älskade och en timmer framför spisen tänkte jag att det borde ju hjälpa på att återfå den. Men icke sann icke. Det är väll en av dem där dagarna igen tror jag. Det tar emot så hårt att behöva ha grå-dagar när man egentligen bara har det helt fint.  
 
Men oss tjejer emellan (tittar den in en kille så får du blunda) Så är det lov att ha grå-dagar för det tillhör livet som kvinna att minst en dag i månaden ska man ju vara riktigt sur/glad/trött/ledsen samt det där otroligt sugen efter sötsaker. (så män nu kan ni titta) 
 
Men jag kan ju med gott hjärta då kanske istället återgå till soffplatsen och Harry som jag sist lämnade påväg ner i ett rör mot avgrunden. Detta blev inget vidare blogginlägg heller så om det är någon där ute som tycker detta va fy å skam så är det lov. Min dag den kommer, sanna mina ord.
I WILL BE BACK..
 
 
Har ni några fina idéer på vad man borde göra för att få upp kreativiteten? 
 
#1 / / Zyllah:

När jag känner mig nere och inte har någon lust till något roligt så brukar jag ta mig ut på en rejäl långpromenad och hela tiden lyssna på jätte bra hög musik. Det brukar hjälpa i alla fall mig att få upp stämningen, om det inte gör det brukar jag bara acceptera att alla dagar inte går som man vill och sova tidigt för att peppa inför morgondagen. Hoppas du får tillbaka din kreativitet snart!! <3

Svar: musik hjälper verkligen på tack ska du ha :) ja vissa dagar är bara sådana om man vill det eller inte. :)
Emelie Jonasson