/ kuriosa /

Midnatts bekännelser och röda strumpor.

ODet har inte varit någon hemlighet för min älskade att jag har återskapat bloggen, jag har bara inte givit honom adressen till den tidigare, inte för än ikväll. Måste medge att det kändes lite nervpirrande att tyst ligga bredvid och lyssna nervöst medans han läste igenom HELA bloggen.

Min man läser otroligt fort, det är nästan skrämmande. Ibland så funderar jag på om han egentligen är den han säger han är. Bara för att han har förmågan att bara se en mening och uppfatta vad det står.

Själv måste jag läsa ordentligt och faktiskt koncentrera mig om vad det är jag läser. Nejdå min käraste är mänsklig, han har bara en superkraft. Det är så livet ska vara - lite mystiskt.

Och nu ligger vi skavfötters. Jag vet inte om han blev lite stött av vad jag skrivit eller om det bara är så att han ser stjärnorna bättre genom fönstret där han ligger. Jag känner mig iallafall lite vilsen. Man är ju van att mysa med näsan i hans nacke när han sover. Nu har jag ett par röda strumpor här istället.

Om du tittar in här min älskade underbara så är det inget fel på dina strumpor, jag älskar hela dig. Inklusive dina fötter ..

#1 / / Jennilie:

Svar: Hej Emelie och ursäkta mitt väldigt sena svar! Tusen tack för din snälla och peppande kommentar! :D Så kul att du hittat till min blogg och känner att du vill fortsätta följa den! Jag älskar verkligen att handla second hand, främst på loppisar så jag tycker verkligen att du ska ge dig ut på en loppisrunda! :) Som du själv skrev, man kan göra väldigt fina fynd!

Svar: sena svar är också svar :D jag tycker vördigt mycket om din blogg.. Du gör ett strålande jobb.. en bland få på toppen
Emelie Jonasson