Ibland som jag säkert har sagt tidigare så tänker jag väldigt mycket. Vissa gånger är det bara nonsens det jag tänker och får då prompt besked om att sluta tänka. MEN NU min kära vänner har jag tänkt på en annan sank som jag tror kommer att vara revolutionerande bara jag kan hitta mig en forskare som kan kommer med lite fix å trix för att sätta min genialiska plan till verket.
 
Hör och häpna.. *trumvirvel*  -  VI LÄR HUMLORNA ATT LAGA HONUNG.
Är det inte helt fantastiskt?
 
Med detta underverk så behöver vi inte längre dem här randiga flygarna som sticks! Vi kan då egentligen bara be getingarna och bina att antingen lägga ner garden och bli humlor eller helt enkelt bara flytta till Pluto. 
 
Jag tycker det låter som en helt fantastiskt plan och så är det. (detta mest för att jag tror det är ett getingbo utanför fönstret i lägenheten) (ja, emelie är inte längre på landet och njuter frisk fjälls-luft, hon sitter hemma i blocket) 
 
Men ni kanske funderar nu på : varför just humlan? 
Jo jag tycker personligen att den också är lite läskig, men det ska då även sägas att humlan in te stick och den är faktiskt ganska cool när man tänker på den.. Humlans kropp är ju egentligen inte heller menat för att kunna flygas med. Stackarns är för tjock men som ett underverk kan den bara göra det iallafall. DÅ tror jag på att humlan kanske är lite magisk. Därför tycker jag att den ska få lov att lära sig laga honung. 
 
Och för oss tea-drickare ute i världen så kan vi ju inte heller leva utan honung. Så det måste bli en form för kompromiss här. För getingarna ska bort. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress