( saknar bild på natthimmelen, men vissa fenomen och stunder här i livet bör man aldrig ta kort på i risk för att dem kanske försvinner för alltid)

Att fyra personer sitter i ett hav av bubblor under midnatts stjärnorna är bara någonting man läser om i sagorna. Det är iallafall så det har känts för mig när vi sitter hemma i lägenheten i Oslo, med tallrikarna i knät och ser på lyxfällan.

Men icke sann icke.. Igår kväll slog vi rekordet i bubblandet, inte bara tack vare vinet vi sörplade i oss och godis-skålarna vi spridit runt. Nej då.

Som exempel för att förklara detta på det enklaste sättet (känns nödvändigt idag, #dagefter) du har en bästa kompis som du pratar med allt om, och vad som än händer så dör aldrig konversationen ut!

Är det inte helt underbart att då i tillägg bara kunna öppna upp sig om alla känslor vad gällande dagens politik till hur den första människo-arten överlevde istiden och få just den responsen du söker efter?

5 timmars bubblande senare och vad som känns som 12 timmars Törnrosa-sömn så känns det verkligen som om kroppen går på moln, känslomässigt.

Hur tillfredställande är de inte när man hittar någon eller några man bara klickar med?

Detta är min kärleksförklaring till dubbeldejting och hytte-mys.

Linnea Aurora

Bästa jag hört (/läst) detta, kan jag meddela!

Svar: Tack snäll :D betyder massa när det kommer från dig :) min blogg-guru.
Emelie Jonasson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress