/ realitet /

Hösten som oförmärkt rör sig närmare.

 
 
There is a time of year in New York when, even before the first leaf falls, you can feel the seasons click. The air is crisp, the summer is gone. And for the first night in a long time, you need a blanket on your bed.
- Carrie Bradshaw
 
 
Dagen har inte ens börjat än och jag känner mig redan helt förfrusen. Hösten smyger sig på och under natten har våra fönster stått öppna precis så som dem gjort under hela sommaren, men för den första gånger på länge så tassar jag med mina kalla fötter fram för att stänga dem innan klockans ens slagit "godmorgon”. 
 
Hoppar senare ner under en filt med morgon koppen och dagen till ära för att hedra höstens första steg i sin ljuvliga plan att färga världen röd så slår jag på den första Harry Potter filmen. Den filmen är ju nästan mer jul än höst för mig, men färgerna och historien i säg är ju helt egen och jag njuter bara mer och mer medan jag sjunker djupare den under den fluffiga filten. 
 
Vad nu denna dagen har att bjuda på vet jag ännu inte och jag kunde inte vara mer intresserad av att finna ut av det heller. Här under filten kan jag sitta hela dagen. Kanske skulle fylla på min tekanna och bara förbi ett med Harry Potter?
#1 / / Chanel:

en av de finaste citaten från Carrie tycker jag, så sorgligt vackert på nått sätt, allt dör ut men ändå förväntan av ett nytt liv runt hörnet ! :) Hösten är helt ljuuuvlig tycker jag !

Svar: Ja den är helt magisk. Får en liten Harry Potter känsla över hela kroppen :)
Emelie Jonasson