Sitter på tunnelbanan på min resa påväg hem igen efter ett 12 timmars pass på jobbet. Känner de är välförtjänt att sippra lite äpplejuice också.

Tänker lite på hur det va för en vecka sen när jag var hemma hos mor på landet och strosade runt barfota hela dagen. Kitligt gräs och en å annan geting. Det är lite konstigt att man inte sätter mer pris på saker och ting när dem sker men mer när dem är över. Som nu när jag är varm och trött så sättet jag stor pris på att jag faktiskt åt alla dem där glassarna i sommar som jag ville och att plattången till håret låg och dammade i en låda.

Apropå ingenting, min mor nämnde just för mig att hallon sesongen är över. Så för er som vill plocka hallon så är jag ledsen att meddela att det tyvärr är försent.

Och angående dem underbara dock-bilden över så är det också dagen för ca en vecka sen. Mamma tog med mig på utomhus loppis. Väldigt lyckat. Väldigt billigt. Massa getingar och en skräckinjagande docka. Eller två faktiskt.
Jag minns jag fick en porslin docka en gång när jag va liten. Den va otroligt vacker och hon fick stå och vaka över mig medans jag sov. Lite som en ängel.
När våra grannar på den tiden fick reda på detta tyckte dem det va så sött att dem tänkte köpa med sig en docka åt mig från Tyskland när dem varit där på semester.

Det var ju bara det att den "vackra" porslins dockan dem köpte föreställde en clown på en gunga.

Tänker låta detta sjunka in lite.

Den dockan bodde i min Walk in tills den dagen jag vågade kasta den. NO MORE.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress