/ kuriosa /

glass-mammor

Att tvinga sitt barn äta upp hela glassen bara för att hon ville ha glass. Att hota barnet med att det ingen middag blir bara för att den stackars lilla flickan på 7 väldigt gärna ville ha glass. Att prompt gnugga ansiktet till den lilla flickan med en torr servett så hon blir blossande röd just för att hon har ansiktet fullt av glass.

Jag ser ett mönster (sa kommissarien och gnuggade sig om hakan). Mammor är bäst i världen men det är också glass. Är de då kombinationen som inte fungerar eller beror på kanske på vilken sort man har/väljer?
På bussen mot underbara Ikea bevittnade jag med förvånade ögon detta hemska senario. Är det lov att steppa in? Eller får man bara hoppas på att det är tomma hot om ingen middag?

För att jag är min egen mamma ibland när min älskade mor inte är i närheten så väljer jag ju kanske mot mig egna vilja middag framför glass. Och om jag en dag är lite busigare än jag borde så kanske jag till och med äter glass i tillägg till middagen, vid gråa dagar kanske de också blir två.
Min mamma håller förstås med mig om att glass faktiskt är väldigt gott och det är någonting som man alltid har råd med.

Vad säger din mamma om glass?

#1 / / Linnea Aurora:

Min mamma säger EXAKT samma- kanske är samma person? Vet ej, vet ej??

Svar: Jag tror mammorna måste gå en kurs och få ett pensum för att på sätt och vis ha samma regler om saker. För många av dem är så lika :O
Emelie Jonasson