/ realitet /

Batman på vift.

Har packat ryggsäcken för ett sista desperat ryck för att njuta fullt ut av semestern innan den går mot sitt slut. Vem vet när man sen honom igen. För att göra det sista rycket om ännu mer dramatiskt än va det redan är så svepte jag min svarta resemantel om axlarna och ser då ute som en god blandning av Batman och Snape. (Varför just Snape? Jo, Harry bär inte svart) (inte så ofta iallafall, mest blått)

Kommen hem till min kära mor och efter maten tar hon omsorgsfullt fram saxen och kammen för att rädda mitt hemma-klippta-framför spelen-hår.

Sorgset om än lyckligt tittar jag ner på håret av mitt förflutna jag som ligger på golvet som en olycklig liten påminnelsen om alla dem gångerna jag inte borde ha färga det under detta år. Det va en välbehövlig trim som gjordes idag och den där sköna välkomna känslan av mjukt och lyckligt hår får gärna stanna för alltid. Nack-kort, yvigt och ofärgat har jag nu en ny höst-kalufs som jag är mer än bara nöjd med. Vad skulle man gjort utan mamma #hjärtadigmamma.

#1 / / Linnea Aurora:

BÄSTA JAG SETT! Vill också ha en resemantel????

Svar: Alla borde ha en egen mantel :D
Emelie Jonasson

#2 / / Lovisa (wildisland):

Jag har också en svart cape som jag känner mig väldigt snapeig i! Bästa känslan :)

Svar: Ja :D jag tycker känslan är underbar när det fladdrar lite nertill (a) :D
Emelie Jonasson